

Valorile nutriționale ale unor alimente comune.
Dieta unui organism este ceea ce mănâncă, care este determinată în mare măsură de disponibilitatea, procesarea și palatabilitatea hranei. O dietă sănătoasă include prepararea alimentelor și metode de stocare care protejează împotriva oxidării nutrienților, împotriva căldurii sau percolării, și care reduc riscul toxiinfecțiilor alimentare.
Gustos și sănătos
Echilibru alimentar
- Sănătate pe termen lung
- Benefiiciile mâncatului sănătos
- Totul pentru o minte și un corp puternic


Nutriția și dietetica pot fi folosite pentru a îmbunătăți sănătatea și starea de bine.
Nutriția și dietetica pot fi folosite pentru a gestiona greutatea.
Nutriția și dietetica pot fi folosite pentru prevenirea sau tratarea bolilor

Îmbunătățește-ți stilul de viață
La cabinet, managementul nutrițional al obezității sau subponderalității nu implică o dietă cu conținut scăzut/crescut de calorii, ci mai degrabă un plan de dezvoltare adecvat pacientului. De exemplu, la unii pacienți care suferă de obezitate, poate fi necesară restaurarea unor disfuncții sau tulburări biochimice înainte de pierderea în greutate. Sau în cazul subponderalității, pentru intervenție se folosesc de obicei unele preparate speciale cu densitate nutrițională mare și volum mic
Consulați lista de servicii
Fiecare program este personalizat în funcție de nevoile clientului







